Lær at designe din egen WordPress side

Lær at designe din egen WordPress side

Lær at designe din egen Wordpress side

Hvis du mangler en ny udfordring, kan du med fordel gå i gang med at lære at designe din helt egen WordPress side.

Der kan være flere fordele ved at kunne lave og designe en WordPress side selv, så hvis du har mod på det, er det da bare med at gå i gang.

Indholdsfortegnelse

Start ud med en simpel opgave

Når du skal i gang med at lære at lave dit eget WordPress design, er det en rigtig god idé at starte ud med at lave et simpelt design.

På den måde lærer du alt det basale, og du tager ikke en opgave på dig, der er for stor at gabe over. Når du starter ud med at lære at lave WordPress designs, er det en god idé at starte ud fra bunden af for så at øve dig i sværere og sværere opgaver, i takt med at du bliver bedre.

Så øv dig i at lave et simpelt design først. Så kan du altid lave mere avancerede designs på sigt.

Sæt en WordPress side op og øv dig på den

Hvis du gerne vil lære WordPress sytemet bedre at kende, og hvis du har brug for en side, du kan øve dig på, kan det være en god idé at købe en billig webhosting og sætte din egen WordPress side op.

På den måde kan du øve dig på den side og lave om på designet, uden at det går ud over en side, du rent faktisk bruger til noget, eller som har besøgende.

Med en ny WordPress side på et webhotel, som du ellers ikke bruger til andet, har du et godt sted at teste dine færdigheder af.

Fedt at kunne gøre det selv

Du bliver rigtig glad for at kunne designe dine egne WordPress sider, når du først har lært det. Det giver en utrolig god tilfredsstillelse at kunne aktivere et design, du selv har lavet helt fra bunden af, på en ny WordPress side.

Selvfølgelig tager det noget tid at lære at lave dine helt egne designs fra bunden af, især hvis du ikke har tidligere erfaring med det. Men når du først har lært det basale, går der ikke lang tid, før du kan lave de fedeste designs til både dine egne og andres sider.

Spar penge på nye designs

Ved at kunne designe dine egne WordPress sider, har du også mulighed for at spare en masse penge på sigt.

For du slipper nemlig for at skulle betale for nye designs, når du bare kan lave dem selv. Et WordPress design kan godt koste et par hundrede kroner, og du har tit brug for en lang række designs, hvis du har flere WordPress hjemmesider.

Så ved at kunne lave dine designs selv, skal du ikke af med minimum 3-500 kroner hver eneste gang, du gerne vil have et nyt design på din WordPress side.

Lav lige netop det tema, du har brug for

Ved at designe dine egne temaer, kan du også lave lige netop det tema, du gerne vil have. Hvis du ikke selv kan designe et tema til din WordPress side, er du nødt til at nøjes med det udvalg, der allerede er på markedet.

Og det er jo ikke sikkert, at du kan finde et tema, der passer til lige netop de idéer, du har, eller den side du ejer.

Derfor er det også praktisk at kunne designe dine egne temaer til dine WordPress sider, da du på den måde kan skræddersy dit design til lige netop din side.

Du behøver ikke at programmere dem selv

Der er forskel på at designe og at programmere et WordPress tema. Bare fordi du kan designe et WordPress tema, betyder det ikke, at du nødvendigvis kan programmere det.

Men har du mod på det, kan det være en rigtig god idé at lære at tage dit design fra at være et design til et faktisk brugbart tema.

Det kræver lidt tid at lære, hvis du ikke har prøvet at arbejde med koder og programmering før, men når du først kan det, tager det ikke lang tid at tage et færdigt design til et aktivt WordPress tema.

Lær at designe din egen WordPress side

Lær at designe din egen WordPress side

nicsim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.