Her finder du gratis kurser i webdesign

Her finder du gratis kurser i webdesign

Drømmer du om at komme til at leve af at designe hjemmesider for andre personer og firmaer, kan det være en rigtig god idé at blive så god som overhovedet muligt inden for webdesign. Når du er god til at designe hjemmesider, har du også nemmere ved at sælge din ekspertise til netop firmaer, der trænger til nye websites.

Men hvordan kommer du i gang med at lære at designe hjemmesider uden at skulle købe kurser til mange hundrede eller tusinde kroner? Jo, der findes særligt et sted, som du kan bruge helt gratis, og som bugner af gode kurser inden for blandt andet webdesign.

Youtube giver dig svaret på næsten alt

Det er selvfølgelig Youtube, jeg taler om her. Derinde kan du finder kurser og guides til stort set alle fag og emner – også webdesign. Prøv bare at gå på Youtube og skriv “webdesign tutorial” og se hvor mange resultater, der dukker op.

Selvfølgelig svinger kvaliteten på de mange kurser, men de mange Youtubere er efterhånden begyndt at have så godt udstyr og så meget styr på at producere videoer, at du nemt kan finde en stor del kurser, der er utroligt velproducerede.

Åben dit eget webbureau på sigt

Drømmer du om at have et større firma med ansatte, fede lokaler og en god omsætning, kan du sætte næsen op efter at åbne dit eget webbureau på et tidspunkt, akkurat som morningtrain.dk har gjort.

Så behøver du heller ikke kun at fokusere på webdesign. Med et webbureau kan du sprede dig ud på mange flere forskellige fagområder som eksempelvis søgemaskineoptimering, PPC, lave webshops og meget, meget andet foruden at designe hjemmesider.

Du kan selvfølgelig også fokusere på kun at designe hjemmesider, hvis du ikke har lyst til at kaste dig over alt for mange emner.

I Danmark har vi mange webbureauer på markedet, men der er jo også mange firmaer, der har brug for nye, og ikke mindst bedre hjemmesider. Så hvis du gør dit arbejde godt, er der med garanti også plads til dig og dit firma på det danske marked.

nicsim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.