Arbejd på din hjemmeside på farten

Arbejd på din hjemmeside på farten

Hvis du gerne vil lave din egen hjemmeside, eller hvis du allerede har en, behøver du ikke at nøjes med at arbejde på den, når du er derhjemme eller på kontoret. Du kan sagtens arbejde på din hjemmeside, selvom du er på farten.

Der er mange offentlige steder, hvor du har mulighed for at komme på nettet. Og udnytter du det, har du altså mulighed for at arbejde på din hjemmeside mange steder fra.

Udnyt gratis internet i togene og lufthavnen

Skal du eksempelvis ud at rejse, kan du blandt andet nyde godt af det gratis internet, du finder i togene. Der er også flere af de danske lufthavne, der tilbyder dig gratis internet, mens du venter på din afgang – herunder blandt andet Aalborg Lufthavn.

På den måde har du mulighed for at sidde og arbejde i de timer, hvor du alligevel ikke har noget at foretage dig, andet end at vente på at dit fly letter. Og så er det jo praktisk, at du bare kan hoppe gratis på nettet og arbejde lidt på din hjemmeside i mellemtiden.

Arbejd i offline programmer hvis du ikke har net

Er du et sted, hvor du ikke har adgang til nettet, er der to ting, du kan vælge at gøre. Du kan enten vælge at koble dig på din mobils netværk, hvis du har mulighed for at dele net fra den. Eller du kan vælge at arbejde i offline programmer.

Du kan eksempelvis sagtens sidde og programmere eller redigere i koden på hjemmesiden offline. Så skal du bare uploade de nye filer, når du kommer på nettet igen. Det er også oplagt at skrive tekster eller lave grafik til din hjemmeside, når du er offline, da det heller ikke kræver en netforbindelse for at kunne lave det.

Der er også enkelte cloudbaseret programmer, som automatisk synkroniserer og gemmer dine ting, lige så snart du kommer på nettet igen. Skriver du eksempelvis i Google Docs, kan du sagtens skrive offline, selvom det er et online cloudbaseret program. Det sørger nemlig selv for at synkronisere, lige så snart du kommer på nettet igen.

nicsim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.