Giv eller sælg din varevogn til sociale projekter

Giv eller sælg din varevogn til sociale projekter

Giv eller sælg din varevogn til sociale projekter

Der findes mange projekter, som har brug for donationer. Ejer du en ældre varevogn, som du ikke selv skal bruge, kan du derfor overveje at sælge eller give den til et godgørende formål, som kan hjælpe nogle andre mennesker.

Der er mange, der godt kunne bruge en varevogn. Og hvis din alligevel bare står og samler støv, og måske endda ikke virker, kan det være, nogle andre kan få den ordnet og derefter bruge den.

Genbrugsbutikker

En af de muligheder du har, er at give varevognen til en af de mange genbrugsbutikker, der er i Danmark. Der er sikkert også en del i eller omkring den by, du bor i.

Flere genbrugsbutikker tilbyder at komme ud og hente ting hos folk, når de skal af med bl.a. møbler, som de ikke selv kan fragte.

Der er også en række genbrugsbutikker, der tilbyder at levere varerne ud, hvis du har købt noget i en genbrugsbutik, som du ikke selv kan fragte hjem.

Det kan være, at der er en genbrugsbutik i nærheden af dig, der ville være glade for at få en varevogn stillet til rådighed.

Frivillige projekter i udlandet

Du kan også vælge at tænke større og bredere end det. Der er ingen, der siger, at du absolut skal give bilen til nogen i Danmark. Du kan også gå gennem en organisation, der har sociale aktiviteter i udlandet.

Der bliver hele tiden startet nye velgørende projekter op uden for Danmarks grænser, og flere af dem har brug for alt den hjælp, de overhovedet kan få.

Så hvis du ikke har held med at komme af med din varevogn til en genbrugsbutik, kan du jo kigge mod velgørende projekter i eksempelvis Sydamerika, Afrika eller Asien, hvor mange velgørende organisationer arbejder.

Foreninger og klubber

Sidst, men ikke mindst, kan du også donere din varevogn til foreninger eller sportsklubber. Det kan være, at den lokale fodboldklub godt kunne bruge en varevogn til praktiske gøremål i klubhuset.

Det kan også være, at det lokale forsamlingshus vil kunne bruge en varevogn, hvis de blev tilbudt en.

Ved at give eller sælge din varevogn til et godgørende formål, kan du være med til at gøre en både direkte og indirekte forskel for rigtig mange mennesker.

Donerer du eksempelvis bilen til en organisation, bliver de mennesker, der arbejder i organisationen, naturligvis glade. Men du er også med til at hjælpe alle de mennesker, de nu kan give hjælp takket være bilen.

nicsim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.