Design din egen madplan

Design din egen madplan

Design din egen madplan

Hvis du er en dygtig grafiker, og hvis du savner at få mere styr på aftensmaden derhjemme, kan du overveje at gå i gang med at designe din egen madplan helt fra bunden af.

Det er muligt at finde færdiglavede madplaner på nettet, men de er tit ikke særligt kønne, og det er jo sjovere at have en pæn eller fed madplan hængende i køkkenet end et kedeligt stykket papir.

Inddrag børnene i designet

Hvis du har mod på det, kan du jo overveje at tage dine børn med i processen, så de også kan være med til at vælge, hvad der skal være på madplanen.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal designe et nyt skema til jeres madplan. Så der er frit valg på alle hylder for børnene til at kunne designe lige netop den madplan, I skal have hængende i køkkenet fremover.

Når madplanen først er designet, kan dine børn måske også være med til at planlægge, hvad I skal have at spise, og dermed være med til at udfylde madplanen sammen med dig og din partner. Så er det noget, I kan være fælles om.

Gør det sjovere at lægge en madplan for ugen

Ved at have en flottere og sjovere madplan, bliver det måske nemmere for både dig og dine børn at lægge en madplan for den kommende uge. I stedet for bare at sidde og skrive det hele ned på et papir, en notesblok eller i kalenderen, har I nu en dedikeret personlig madplan, som I kan udfylde.

Du bestemmer selv, om du vil designe en madplan til en uge af gangen, eller om du vil gøre det nemmere for dig selv og lave et skema, der passer til en hel måned.

Design nye madplaner med tiden

Ved selv at designe dine egne skemaer til dine madplaner, kan du også designe nye med tiden. På den måde behøver denne måneds skema ikke at se ud på samme måde som den, du skal have hængende i næste måned.

Så kan du også lave årstidsbaseret madplaner, som ser anderledes ud, i takt med at året går. Det er en sjov aktivitet at lave sammen med sine børn, men det er også noget, du sagtens bare kan lave selv.

Design din egen madplan

Design din egen madplan

nicsim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.